Skip to contentDeres store dag skal feires! Og hvordan blir middagen?
Uansett om bryllupet skal være enormt eller lite, så har de fleste forventninger om at det skal være unikt og personlig.
Bryllupsesongen er hele året men sommeren er høysesong så det lønner seg å være tidlig ute med å reservere lokalene.
Menyforslag
Her er noen av våre forslag til en 3 retters bryllupsmeny
3 retters middag:
Forretter:
- Kamskjell på en seng av Ruccola, med appelsinvinaigrette og balsamico crème
- Scampi på en seng av Ruccola, med appelsinsirup og balsamico crème
- Melonsalat med spekeskinke, på en seng av ruccola med Akasiehonning og balsamicocrème
- Asparges og spekeskinke, på en seng av
Ruccola med Akasiehonning og balsamicocrème
- Fersk Mozzarella på en seng av Ruccola, med tomater, balsamico crème og hjemmelaget pesto
Hovedrett:
- Helstekt filèt av okse/hjort/rein eller lam
- Krydrede ovnsbakte Risapoteter
- Stekte grønnsaker
- Champ alà crème/eller gulerotpuré
- Saus
Dessert:
- Mangosorbèt med jordbærcoulis
- Vaniljepannacotta med bærcoulis