Risavegen 52, 4056 Tananger
+47 950 00 041
post@ornabergtunet.no

På Ørnabergtunet

Created with Sketch.

Forretter

Kremet Fiskesuppe med havets delikatesser og hjemmelaget focaccia

Asparges surret med serranoskinke, ruccolasalat og acasia-honning

Kamskjell, ruccolasalat, appelsinvinaigrette

Chevre toast med cherry-tomat, pistasj og acasia-honning


Hovedretter

Indre-filet av Okse med gulrotspure, stuet sopp, timian-potet, stekte grønnsaker og rødvinsaus

Tapenadebakt kveite med hvitløksconfit, persillerot-pure, potetskiver og lime/ingefærsaus

Jarlsberg-gratinert ytre-filet av lam med rødløksaus amandinepotet og stekte grønnsaker

Tunfisk med blåskjell, tomat-risotto, spinat/sopp og safran saus


Desserter

Konfektkake, marinerte bær, vaniljeis

Dobbel pannacotta med jordbærskum

Hjemmelaget sjokoladekake med friske bær og is

Lime-suffle med friske frukter og coulis

Sjokolade Fondant med vanilje-is og bjørnebær-coulis

Creme bruleè med friske bær og coulis


Bryllup

Meny 1

Kremet soppsuppe med pepperrot skum

Laks med potetskiver og eple beurre-blanc

Sorbet

Fyldt lammefilet med stekte grønnsaker og rødvinsjy

Fluffy vaniljepannacota med mango saus

Meny 2

Marinert scampi på melba toast

Fyldt kyllingfilet med polenta, stekte grønnsaker og paprika saus

Tallerken med assorterte oster og tilbehør

Sjokolade delice med vanilje-is

Meny 3

Carpacchio av kalv med oliven olje, kvernet pepper og parmesan

Stekt kamskjell med skalldyrsaus, sitron/chili marinert asparges

Tapenadebakt kveite med persillerot-pure, hvitløks-confit og potetskiver. serveres med lime/ingefærsaus

Creme brulee med friske bær

Meny 4

Carpacchio av hval med ruccola salat og rødvins-vinaigrette

Kyllingrull med grønnsakstimbal, mais-pure og spinatsaus

Oksefilet med italienske fløtepoteter, rødvinsaus og stekte grønnsaker

Tiramisu med is og bær


Konfirmasjon

Meny 1

Skalldyr suppe med julienne og havets delikatesser

Helstekt ytrefilet av okse med gulrotspure, stekte grønnsaker, duchess potet og rødvinsaus

Champagnemousse med hjemmelagd jordbær-sorbet

Meny 2

Blomkålsuppe

Surret lammelår med urter,med valgfri potet og fløte eller sjysaus

Karamellpudding med karamellsaus og cognac krem 


Julebord

Varme retter

  • Pinnkjøtt m/kålrabistappe
  • Svineribbe m/rødkål, svisker og eple.
  • julepølser og medisterkaker
  • Julesaus, pinnefett
  • Kokte poteter

Kalde retter

  • Ass. Spekemat m/rømme og flatbrød
  • Kalkun m/waldorfsalat
  • Gravet laks m/sennepsaus
  • Røkelaks m/eggerøre
  • Julesylte
  • Lammerull
  • Helstekt ørret
  • Kokte krabber
  • Sherry- og tomatsild
  • Potetsalat
  • Tyttebær, Brød og smør

Dessert

  • Hjemmelaget karamellpudding
  • Hjemmelaget sjokoladepudding
  • Riskrem
  • Julekaker
  • Multekrem
  • Cognac krem, Karamelsaus, Rød saus

Koldtbord

  • Røyke laks
  • Roastbiff
  • Røykt skinke
  • Karbonader
  • rekesalat
  • Waldorfsalat
  • Potetsalat
  • Tomatsalat
  • Marinerte kyllingklubber
  • Eggerøre
  • Stekt sopp
  • Focaccia
  • Blandet salat

3-retters meny

Meny 1

Stekte Kamskjell, Rucculasalat, Appelsinvinaigrette

Helstekt Indrefilet, Stekte Grønnsaker, Rødvinssaus, Ovnsbakte amandinepoteter

Klassisk Creme Brulèe

Meny 2

Melonsalat, Spekeskinke, Acasiehonning

Grillet breiflabb, Hollandaise, Stekte grønnsaker, Hvitløkspoteter

Konfektkake, Vaniljeis

Meny 3

Marinert Scampispyd Med Avokado/Mangosalat

Lammefilet, Portvinssaus, Ovnsbakte Grønnsaker, Urtepoteter

Fruktsalat, Mascarponekrem

Meny 4

Parmasalat, Sennepsvinaigrette

Urtebakt Kveite, Beurre Blanc, Fransk Potetsalat, Gulrotpurè, Dampede Asparges

Hvit Sjokoladepannacotta, Kirsebærkompott