Forretter
Kremet Fiskesuppe med havets delikatesser og hjemmelaget focaccia
Asparges surret med serranoskinke, ruccolasalat og acasia-honning
Kamskjell, ruccolasalat, appelsinvinaigrette
Chevre toast med cherry-tomat, pistasj og acasia-honning
Hovedretter
Indre-filet av Okse med gulrotspure, stuet sopp, timian-potet, stekte grønnsaker og rødvinsaus
Tapenadebakt kveite med hvitløksconfit, persillerot-pure, potetskiver og lime/ingefærsaus
Jarlsberg-gratinert ytre-filet av lam med rødløksaus amandinepotet og stekte grønnsaker
Tunfisk med blåskjell, tomat-risotto, spinat/sopp og safran saus
Desserter
Konfektkake, marinerte bær, vaniljeis
Dobbel pannacotta med jordbærskum
Hjemmelaget sjokoladekake med friske bær og is
Lime-suffle med friske frukter og coulis
Sjokolade Fondant med vanilje-is og bjørnebær-coulis
Creme bruleè med friske bær og coulis
Bryllup
Meny 1
Kremet soppsuppe med pepperrot skum
Laks med potetskiver og eple beurre-blanc
Sorbet
Fyldt lammefilet med stekte grønnsaker og rødvinsjy
Fluffy vaniljepannacota med mango saus
Meny 2
Marinert scampi på melba toast
Fyldt kyllingfilet med polenta, stekte grønnsaker og paprika saus
Tallerken med assorterte oster og tilbehør
Sjokolade delice med vanilje-is
Meny 3
Carpacchio av kalv med oliven olje, kvernet pepper og parmesan
Stekt kamskjell med skalldyrsaus, sitron/chili marinert asparges
Tapenadebakt kveite med persillerot-pure, hvitløks-confit og potetskiver. serveres med lime/ingefærsaus
Creme brulee med friske bær
Meny 4
Carpacchio av hval med ruccola salat og rødvins-vinaigrette
Kyllingrull med grønnsakstimbal, mais-pure og spinatsaus
Oksefilet med italienske fløtepoteter, rødvinsaus og stekte grønnsaker
Tiramisu med is og bær
Konfirmasjon
Meny 1
Skalldyr suppe med julienne og havets delikatesser
Helstekt ytrefilet av okse med gulrotspure, stekte grønnsaker, duchess potet og rødvinsaus
Champagnemousse med hjemmelagd jordbær-sorbet
Meny 2
Blomkålsuppe
Surret lammelår med urter,med valgfri potet og fløte eller sjysaus
Karamellpudding med karamellsaus og cognac krem
Julebord
Varme retter
- Pinnkjøtt m/kålrabistappe
- Svineribbe m/rødkål, svisker og eple.
- julepølser og medisterkaker
- Julesaus, pinnefett
- Kokte poteter
Kalde retter
- Ass. Spekemat m/rømme og flatbrød
- Kalkun m/waldorfsalat
- Gravet laks m/sennepsaus
- Røkelaks m/eggerøre
- Julesylte
- Lammerull
- Helstekt ørret
- Kokte krabber
- Sherry- og tomatsild
- Potetsalat
- Tyttebær, Brød og smør
Dessert
- Hjemmelaget karamellpudding
- Hjemmelaget sjokoladepudding
- Riskrem
- Julekaker
- Multekrem
- Cognac krem, Karamelsaus, Rød saus
Koldtbord
- Røyke laks
- Roastbiff
- Røykt skinke
- Karbonader
- rekesalat
- Waldorfsalat
- Potetsalat
- Tomatsalat
- Marinerte kyllingklubber
- Eggerøre
- Stekt sopp
- Focaccia
- Blandet salat
3-retters meny
Meny 1
Stekte Kamskjell, Rucculasalat, Appelsinvinaigrette
Helstekt Indrefilet, Stekte Grønnsaker, Rødvinssaus, Ovnsbakte amandinepoteter
Klassisk Creme Brulèe
Meny 2
Melonsalat, Spekeskinke, Acasiehonning
Grillet breiflabb, Hollandaise, Stekte grønnsaker, Hvitløkspoteter
Konfektkake, Vaniljeis
Meny 3
Marinert Scampispyd Med Avokado/Mangosalat
Lammefilet, Portvinssaus, Ovnsbakte Grønnsaker, Urtepoteter
Fruktsalat, Mascarponekrem
Meny 4
Parmasalat, Sennepsvinaigrette
Urtebakt Kveite, Beurre Blanc, Fransk Potetsalat, Gulrotpurè, Dampede Asparges
Hvit Sjokoladepannacotta, Kirsebærkompott